JAAROVERZICHT 2020

MISSIE EN VISIE

Circulus-Berkel verzorgt het afvalbeheer en taken in de openbare ruimte voor negen gemeenten met in totaal ca. 475.000 inwoners. Het gaat om Apeldoorn, Bronckhorst, Brummen, Deventer, Doesburg, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen. Deze gemeenten zijn aandeelhouder in Circulus-Berkel.

Wat we voor ons zien

Wij zien een mooie aantrekkelijke wereld voor ons waarin het prettig is om te leven. Onze beschikbare bronnen benutten we maximaal, voor verspilling is geen plaats meer. We gaan samen voor duurzame, houdbare oplossingen. Een inclusieve wereld waarin iedereen naar vermogen meedoet. We laten de aarde beter achter.

Hoe wij onszelf zien

Wij zien onszelf als een organisatie die midden in de maatschappij staat en weet wat er speelt. We zijn een betrouwbare en gedegen partner voor onze gemeenten. We verbinden beleid en praktijk. Dat doen we vanuit expertise, innovatief en resultaatgericht; voor de korte en lange termijn.

Ambitie

Onze ambitie is een kei in ons vak te zijn en te blijven. Onze verschillende werkterreinen Buitenruimte, Grondstoffen en het Sociaal domein zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze verbinding maken we zichtbaar en versterken we. Dat doen we met betrokken, enthousiaste medewerkers die elke dag staan voor het beste resultaat: de meest duurzame regio.

Waar we voor staan

Wij staan voor optimale dienstverlening voor de juiste prijs. We weten wat we kunnen en we zijn ons bewust van onze maatschappelijke betekenis en publieke rol. We werken met en voor onze gemeenten. Dat doen we open en transparant, gedreven en met passie.